Top cadeaus

Picknickmanden-, tassen, accessoires, koeltassen en strandtassen

Onze Picknickmanden

Picknickmanden

Picknickmand Lucio

PIPM4P0039
€ 93,99
De topper van het assortiment met een complete set voor 4 personen.
Picknickmanden

Picknickmand Fabia | Witte Viverello wijn

PIPM4P0052
€ 104,99
De picknickmand Fabia heeft een unieke en mooie uitstraling. Deze mand is perfect om mee te nemen als u een gezellig picknick wilt gaan houden. De mand Bezit: 4x borden 4x bestek 4x glazen De afmetingen van de picknickmand Fabia zijn 40 x 30 x 31,5 centimeter.
Picknickmanden

Picknickmand Lucio | Witte Viverello

PIPM4P0051
€ 102,99
Deze top picknickmand Lucio is een geweldig grote mand. Perfect om mee te nemen als u wilt gaan picknicken met vrienden in het park. 4x borden, 4x bestek, 1xpicknickkleed, 1x Witte Viverello, De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.

Onze Picknicktassen

Picknicktassen

Picknicktas jeans - roze

PIJNRZ0049
€ 39,75
Deze mooie picknick tas is perfect om met z'n tweeën gezellig te gaan picknicken. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en roze.
Picknicktassen

Picknicktas Jeans - blauw

PIJNBL0048
€ 39,75
Deze mooie picknick tas is perfect om met z'n tweeën gezellig te gaan picknicken. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en roze.
Picknicktas Hydepark
  • -€ 5,10
Picknicktassen

Picknicktas Hydepark

€ 54,89 € 59,99
De picknicktas Hydepark is geschikt voor 4 personen en het bevat bestek, borden, bekers en servetten. Ook zit er een snijplank, een kelner mes, een broodmes en een peper en zout setje bij.
€ 68,99
Een ruime picknicktas met heel wat spullen erbij geleverd. Zo kunt u nooit met verrassingen te staan tijdens een picknick in het park. 
€ 92,99
Deze ruime picknicktas is ideaal om mee te nemen als u een middag naar het park wilt gaan om te picknicken. De afmetingen van de picknicktas bedragen 45x24x25cm. In de tas zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen 4x servetten Picknickkleed Kelnermes

Onze Koeltassen

Koeltassen

Koeltas Vienna licht groen

PIKLLG0019
€ 15,95
Mooie licht groene koeltas, met zijn vrolijke kleur is die ideaal om mee te nemen met een gezellig dagje uit !
Koeltassen

Koeltas Vienna roze

PIKLRO0023
€ 15,95
Mooie roze koeltas. Door haar vrolijke kleur is die ideaal om mee te nemen op een gezellige dag uit !
Koeltassen

Koeltas Vienne licht blauw

PIKLLB0014
€ 15,95
Deze mooie licht blauwe Vienna koeltas is een ideale tas om mee te nemen tijdens een dagje uit met een vriend of vriendin. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.

Waarom Picknickmand.nl

Bij het zien van een picknickmand worden de meeste mensen al vrolijk. Heerlijk eten en drinken in de natuur is iets wat velen aanspreekt en wat er vaak niet van komt. Breng uw familie en vrienden op goede ideeën door ze een picknickmand cadeau te geven. Wij bieden zelfs de unieke service om de mand van uw keuze volledig gevuld met goede wijn en de heerlijkste lekkernijen bij u of uw relatie af te leveren. Picknicken is een leuke bezigheid met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën. En het handige is dat als u eenmaal een van onze prachtige picknickmanden in huis heeft, zult u zien dat u deze vaker gebruikt dan u denkt. Ook voor dagje op de boot of naar het strand is een picknickmand perfect te gebruiken.

PICKNICKMANDEN

Bij picknickmand.nl hebben we een grote keuze op het gebied van picknick -manden, -tassen en -accessoires. We hebben niet alleen de traditionele, nostalgische picknickmanden, maar ook handige fietstassen om mee te picknicken en alle denkbare picknickaccessoires. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet uitgeruste picknickmand met servies, bestek en alle andere denkbare accessoires die u nodig heeft voor een geslaagde picknick.

PICKNICKSET

Een goede picknickset bestaat uit een kleed, bestek, servies en iets om drank warm of koud te houden. Wij hebben speciale picknicksets voor het hele gezin met kindvriendelijk servies dat niet breekt en luxe picknicksets die geschikt zijn voor een romantische picknick voor twee. Deze sets bestaan uit echte wijnglazen, aardewerk servies en rvs bestek. Zo kunt u picknicken in stijl. Uiteraard hebben wij voor elke smaak een geschikte picknickset. Zo zijn er de traditionele handgevlochten picknickmanden, de strakkere moderne picknickmanden in grijs en hebben we sportieve fietstassen die zijn ingericht voor een picknick.

KOELTASSEN EN STRANDTASSEN

Wij hebben niet alleen maar picknickmanden en picknicktassen. In ons assortiment hebben wij ook strandtassen en koeltassen. De strandtassen zijn ideaal om mee te nemen naar het strand. Neem al u benodigdheden mee in een van onze mooie tassen. In de strandtassen kunt u gemakkelijk uw strandlaken, wat zonnebrand en een boekje meenemen. De koeltassen zijn superhandig om mee te nemen tijdens een dagje naar het zwembad of dierentuin als u wilt dat uw eten en drinken langer koel blijven. En als pluspunt zien ze er ook nog eens goed uit.

THERMOSBEKERS

Naast al deze geweldige manden en tassen hebben wij ook thermosbekers. We hebben deze handige bekers in verschillende vormen en maten. In totaal hebben we 4 verschillende bekers. Allemaal zijn ze heel handig in gebruik en houden uw drinken wel 3 uur lang warm. De bekers zijn natuurlijk ook geschikt om uw drinken koel te houden. Dit is heel handig als u gaat picknicken en wilt genieten van een gekoeld drankje.

SAPJES

Om alvast te beginnen aan een goede inhoud voor uw picknickmand hebben wij heerlijke sapjes voor u. Deze sapjes zijn perfect om mee te nemen. Er zijn 2 verschillende groottes. We hebben flesjes van 0,2 liter en flesjes van 0,75 liter. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten smaken. Deze keuzes lopen uit van rood fruit tot appelsap.

OVER PICKNICKMAND.NL


Picknickmand heeft vele picknickmanden, picknicktassen, picknickaccessoires, strandtassen en koeltassen. Een hoge kwaliteit staat voorop en de verzending is dezelfde dag wanneer u voor 14:00 besteld. Besteld u boven de € 35,- heeft u gratis verzendkosten. Uitgebreid picknicken met een luxe picknickmand werkt ontspannend en is het ideale cadeau voor iedereen. Want wie gaat er nu niet graag op uit met een mand vol lekkernijen en een heerlijk flesje sap? Niet alleen voor een traditionele picknick, maar denk ook eens aan een dagje pretpark, strand of een mooie fietstocht. Bekijk het volledige assortiment en ontdek alle variaties.

Aanbieding

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.