Bedrijfsinformatie

Picknickmand.be is de grootste ‘online’ winkel op het gebied van picknickmanden in Nederland en België. Door een diep assortiment aan picknickmanden kunt u thuis op de bank of op achter het bureau een oogverblindend laten bezorgen.

Zonder moeite kunt u via uw computer een keuze maken en wij doen de rest. Het is voor zowel particuliere klanten ook als zakelijke klanten mogelijk om van deze comfortabel bestelservice gebruik te maken.

Picknickmanden bezorgen

Of u nu een simpel picknickmandje of een uitgebreide picknickmand bestelt, Picknickmand.be zorgt ervoor dat uw bestelling snel en keurig aankomt bij degene waar de bestelling voor bedoeld is.

Picknickmanden bezorgen is de makkelijkste en meest gewaardeerde manier om samen lekker te genieten.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten om er zeker van te zijn dat de producten u nooit tegen zullen vallen. Daarom selecteren en importeren wij de picknickmanden zelf. Door onze uiterst efficiënte werkwijze zijn de meest exclusieve picknickmanden toch scherp geprijsd.

 

Picknickmanden

Omdat een hele picknickmand met set borden, glazen en bestek nóg leuker en origineler is dan een enkele picknickmand te laten bezorgen, hebben we prachtige pakketten voor u samengesteld die mooi op elkaar aansluiten en die een compleet aanbod vormen voor elke liefhebber van kwaliteitspicknickmanden.

 

Geschenken

Als u iets anders dan picknickmanden wilt laten bezorgen, hebben we bij Picknickmand.be nog legio mogelijkheden. Denk eens aan een van onze prachtige wijnpakketten. Compleet gevuld met servies, bestek en eventueel passende lekkernijen. Ook een cocktailset of een bierpakket behoort tot de mogelijkheden. Kortom: voor ieder wat wils!

En voor elke gelegenheid. Een verjaardag, jubileum, trouwerij of als kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk. Allemaal vragen deze gelegenheden om een stijlvol cadeau van Picknickmand.be.

 

Persoonlijk

Er zijn bij Picknickmand.be allerhande mogelijkheden op het gebied van personifiëren van het wijncadeau. Wij kunnen een kaartje met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger toevoegen bijvoorbeeld. Maar we kunnen ook uw bedrijfslogo op verschillende wijze aanbrengen op uw geschenk. Zo kunnen we tinnen etiketten maken op een wijnkist of uw logo in een kistje graveren.

Verjaardag service

Als u echt attent over wilt komen maar u heeft weinig tijd, hebben we de ideale oplossing. U kunt ons een lijst met verjaardagen of jubilea sturen van uw medewerkers of relaties en wij zorgen ervoor dat er op de feestelijke dag een mooi geschenk van u bezorgd wordt. Succes verzekerd!

Wilt u meer weten.. KLIK HIER!

Service

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. En blijft. Want we vertrouwen erop dat een klant bij ons een relatie wordt.


Accept

Wij gebruiken cookies!