Betaling

Betaalmogelijkheden:

iDEAL:

Een van de meest gebruikte betaalmogelijkheid is iDEAL. Met iDEAL kunt u gemakkelijk via uw eigen bak betalen. U kunt veilig, vertrouwd en gemakkelijk online betalen. Zodra u iDEAL selecteert wordt u doorverwezen naar een betaalpagina van de door u gekozen bank.

Creditcard: (mastercard en visa)

Met een creditcard kunt u veilig online een bestelling afronden. De meeste maatschappijen geven een aflevergarantie en verzekering bij uw online aankoop. Zo kunt u met een gerust hart online winkelen. Tijdens een creditcard betaling heeft u uw vervaldatum, kaartnummer en CVV code nodig.

Bancontact:

Een van de meest gebruikte betaalmethode van België is Bancontact. Met Bancontact kunt u 100% veilig betalen en worden de betalingen direct bevestigd. Bancontact geeft altijd een 3D-secure beveiliging.

Bankoverschrijving:  

Met een bankoverschrijving kunnen overboekingen gedaan worden van Europese betaalrekeningen naar een andere Europese betaalrekening. Een overboeking is een veilige en vertrouwde manier van online betalen. U ontvangt na uw bestelling de betaalgegevens, zodat u gemakkelijk een overboeking kunt doen.

Veel gestelde vragen 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Picknickmand.nl accepteert de volgende betaalmethodes; IDEAL, Creditcard (Mastercard en Visa), Bancontact, IBAN. Bij zakelijke klanten is het mogelijk om op Factuur te bestellen.

Kan ik achteraf betalen?

Picknickmand.nl bied op dit moment nog niet de mogelijkheid aan om achteraf te betalen. Hier wordt hard aan gewerkt.

Wat zijn de betaalgegevens van Picknickmand.nl?

Ibannummer: NL37INGB0660004135
BIC: INGBNL2A
Adres: Nieuwendijk 2, 5712 EM, Someren.

Krijg ik een factuur?

Nadat u betaald heeft ontvangt u via de mail een factuur. Bent u een zakelijke klant? En wil u een factuur zonder BTW dan kunt u het beste even contact met ons opnemen via: 085 7821777

Zijn er staffelkortingen?

Wij van picknickmand.nl hanteren op diverse producten staffelkorting. Wilt u hier meer informatie over of heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: 085 7821777 of via service@masha-international.com.

Kan ik een kortingscode inleveren?

Helaas hebben wij geen kortingscodes voor picknickmand.


Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.