Isoleerbeker Alaska blauw Uitbreiden

Isoleerbeker Alaska blauw

De isoleerfles Alaska is een mooie fles die ideaal is om mee te nemen als u een dagje weg gaat.

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 10,95

incl. BTW

Meer informatie

Deze isoleerfles straalt pure luxe uit. Hij is namelijk heel strak afgewerkt. Met zijn moderne witte kleur, die wordt gebroken door een zilveren en blauwe streep. Deze strepen zorgen dat de fles een speelse uitstraling en een eigen karakter krijgt.

inhoud

De isoleerfles is aan de binnen en buitenkant gemaakt van roest vrij staal. Ook is hij dubbelwandig. Dit zorgt ervoor dat je de fles lang vast kunt houden, omdat je aan de buitenkant geen warmte voelt. Zo zult u uw handen nooit verbranden. Een voordeel aan deze fles is dat hij niet lekt. Als de dop goed op de fles gevestigd is, kan er nooit uit een ander deel van de fles drinken lopen. De drinktuit kunt u ook gemakkelijk afsluiten. Ook deze is dan lek vrij. 

De onderkant van de isoleerfles is gemaakt van rubber. Dit zorgt ervoor dat de grip heeft op gladde ondergronden. Door het rubber is de fles heel stabiel. Op vlakken ondergronden zal de fles dus altijd stevig blijven staan. Het rubber aan de onderkant van de fles is niet te zien als de fles gewoon voor u staat. Qua uitstraling zult u niks van het rubber merken. 

De isoleerfles heeft een inhoud van 400 milliliter. Dat betekend dat er genoeg drinken in de fles kan. Hij is ideaal om mee te nemen als u langer weg gaat. De isoleerbeker is afgewerkt met een mooie blauwe rand. Boven deze rand zit nog een zilveren rand. De beker is perfect voor kinderen om mee naar school te nemen. Er zit namelijk een speciale drinktuit op. Deze kunt u goed afsluiten, zodat uw drinken koel of warm blijft. Tijdens het drinken gaat de drinktuit heel gemakkelijk open. Met zijn ideale grote past hij goed in elke tas of koffer. Hij is dus heel gemakkelijk om mee te nemen tijdens een leuk dagje weg. 

contact opnemen

Heeft u nog vragen voor ons over deze isoleerfles? Neem dan contact op met het volgende nummer: 085-7821 777 

 

 

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Alaska blauw

Isoleerbeker Alaska blauw

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.