Isoleerbeker Alaska oranje Uitbreiden

Isoleerbeker Alaska oranje

De mooie isoleerbeker Alaska is een luxe beker die perfect is om mee te nemen als u een dagje uit gaat met vrienden of familie. 

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 10,95

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

isoleerbeker alaska oranje

Deze mooie isoleerbeker straalt pure luxe uit. Dat komt omdat hij heel strak is afgewerkt. Met zijn mooie moderne kleur en zijn zilveren en oranje rand. Deze strepen geven de fles een speels uiterlijk en een eigen karakter. 

inhoud

Deze mooie dubbelzijdige isoleerbeker is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gemaakt van roest vrij staal. Doordat de beker dubbelzijdig is, verbrand u niet zomaar uw handen. Dit komt omdat u aan de buitenkant van de fles geen warmte zult voelen. Isoleerbeker Alaska is lekvrij. Als u de dop goed op de bovenkant van de fles plaatst, zal er geen drinken uit een ander deel van de fles komen. Ook de drinktuit is lekvrij. Deze is gemakkelijk open en dicht te maken.

Aan de onderkant van de isoleerfles zit een laagje dat gemaakt is van rubber. Dit laagje zorgt ervoor dat de fles stevig en stabiel staat op alle vlakken ondergronden. Het maakt niet uit of ze glad zijn. Als u de fles voor u op tafel zet, zult u niks zien van het rubber. Het doet dus niks met de uitstraling van de fles.

In deze isoleerbeker past een inhoud van 400 milliliter. Dat betekend dat er een flinke inhoud in de fles past. Het is een perfecte fles om met u mee te nemen als u een dagje uit gaat. Voor uw kinderen is de fles ook ideaal. Ze kunnen hem gemakkelijk meenemen naar school of als ze met vriendjes en vriendinnetjes naar het park gaan. Zo hebben ze altijd warm of juist koud drinken bij. Tijdens het drinken kunnen ze de drinktuit gemakkelijk open maken. Dit zorgt dus niet voor problemen tijdens het drinken. Door zijn ideale grote is het echt de perfecte fles om mee te nemen tijdens een dagje uit.

contact opnemen

Heeft u nog vragen over een van onze isoleerflessen? Neem dan gerust contact op met het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Alaska oranje

Isoleerbeker Alaska oranje

Accepteren

Wij gebruiken cookies!