Isoleerbeker Alaska rood Uitbreiden

Isoleerbeker Alaska rood

Isoleerbeker Alaska is dé perfecte beker om mee te nemen als u een dag er op uit gaat!

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 10,95

incl. BTW

Meer informatie

isoleerbeker alaska rood

Deze isoleerbeker straalt pure luxe uit door zijn strakke afwerkingen en met zijn moderne witte kleur. Deze witte kleur wordt doorbroken door een rode en zilveren streep. Deze strepen zorgen ervoor dat de fles een eigen karakter en een speelse uitstraling krijgt.

inhoud

De binnenkant en de buitenkant van de isoleerbeker is gemaakt van RVS. De beker is dubbelzijdig. Hierdoor kunt u de fles langer in uw handen houden zonder dat u zich verbrand. U voelt namelijk geen warmte aan de buitenkant van de fles. Een groot voordeel is dat deze fles lek vrij is. Als u de dop goed op de fles draait, zal er nooit uit een ander gedeelte van de fles drinken lopen. De drinktuit is ook lek vrij en is gemakkelijk af te sluiten. 

Aan de onderkant van de isoleerfles zit een laagje rubber. Dit laagje zorgt ervoor dat de fles grip heeft op gladde ondergronden. Zo zal de fles altijd op vlakke ondergronden stabiel en stevig blijven staan. Als de fles voor u op tafel staat, is het rubber aan de onderkant niet te zien. Het doet dus niks aan de luxe uitstraling van de fles.

De isoleerbeker heeft een inhoud van 400 milliliter. Dat betekend dat er genoeg drinken in de fles past. Het is een ideale fles om mee te nemen als u een dagje uit gaat. Voor kinderen is de beker ook perfect. Ze kunnen hem gemakkelijk mee naar school nemen. Zo blijft hun drinken lekker koel of juist warm. Tijdens het drinken hoeft u niet moeilijk te doen om de drinktuit open te maken. Met zijn ideale grote past hij gemakkelijk in elke koffer of tas. Het is dus een hele fijne beker om mee te nemen. 

contact opnemen

Heeft u nog vragen over een van onze isoleerbekers? Neem dan gerust contact op met ons via het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Alaska rood

Isoleerbeker Alaska rood

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.