Isoleerbeker Alaska zwart Uitbreiden

Isoleerbeker Alaska zwart

Deze mooie isoleerbeker is een zeer praktische beker die ook nog eens een luxe uitstraling heeft.

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 10,95

incl. BTW

Meer informatie

Door zijn mooie moderne witte kleur en zijn mooie zilveren met zwarte randje, krijgt deze isoleerbeker Alaska een echt luxe uitstraling. De mooie strepen op de beker geven de beker een echt eigen karakter en een unieke uitstraling. 

inhoud

Isoleerbeker Alaska is aan de buiten en binnenkant gemaakt van RVS. Dat zorgt ervoor dat de beker niet zomaar gaat roesten. De beker is dubbelzijdig. Dit is heel fijn, want zo verbrand u uw handen niet. Aan de buitenkant van de fles voelt u namelijk geen warmte. Deze isoleerbeker is lekvrij. Als de dop goed op de fles zit, zal er geen drinken uit een ander deel van de fles komen. De drinktuit is ook lekvrij. Deze is gemakkelijk te sluiten en weer open te maken.

Aan de onderkant van de fles is een stukje rubber geplaatst. Op deze manier zal de fles op een vlakke ondergrond altijd stevig en stabiel staan, ook al zijn de ondergronden glad. Als u de fles voor u op tafel neer zet, zult u het rubber niet zien. Qua uiterlijk zult u er dus niks van merken. 

In de isoleerfles past een inhoud van 400 milliliter. Dat betekend dat er een heel wat drinken in de inhoud in de fles past. Het een ideale fles om mee te nemen tijdens een dagje uit. Voor kinderen is de fles ook perfect. Ze kunnen hem bijvoorbeeld meenemen naar school of naar het park. Zo hebben ze altijd lekker koel of warm drinken. Tijdens het drinken zullen ze ook geen moeite hebben met het open maken van de drinktuit. Deze gaat namelijk gemakkelijk open tijdens het drinken. Door zijn mooie grote is de fles perfect om mee te nemen tijdens een dagje weg, omdat hij goed in elke tas of koffer past!

contact opnemen

Heeft u nog vragen voor ons over een van onze producten? Neem dan gerust contact op via het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Alaska zwart

Isoleerbeker Alaska zwart

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.