Isoleerbeker Alaska zwart Uitbreiden

Isoleerbeker Alaska zwart

Nieuw

Mooie Isoleerbeker, geschikt voor een gezellige dag uit !

Meer details

€ 10,75

incl. BTW

  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

  14 dagen retourrecht

  Échte winkel met 550m² showroom

Meer informatie

RVS en anti-lek
De thermosbeker is gemaakt van roestvrij staal zowel aan de binnen als buitenkant. Hij is dubbelwandig hierdoor voel je aan de buitenkant niet de warmte en kun je hem dus gemakkelijk vasthouden. Een groot voordeel aan deze  fles/beker is dat die lek vrij is. De fles is er zo  gemaakt dat wanneer de dop goed bevestigd is, dat er nooit drank uit een ander gedeelte van de fles kan komen dan het daarvoor bedoelde drinktuit, deze kunt u gemakkelijk afsluiten zodat ook deze lekvrij is.

Antislip
De onderkant van de fles is gemaakt van rubber, zodat de fles grip heeft op gladde ondergronden waardoor die erg stabiel is. Op vlakke ondergronden kun je de drinkbeker dus altijd goed en stevig laten staan. De rubberen onderkant zie je niet wanneer de thermosfles voor u op tafel staat, dus qua uitstraling zult u er niks van merken.

Inhoud
De isolatiefles heeft een inhoud van 400 ml,  u kan dus genoeg drinken meenemen. Ideaal voor een langere dag weg. De isoleerfles is afgewerkt met een mooie zilveren rand. De drinkbeker is ideaal voor kinderen om bijvoorbeeld mee naar school toe te nemen. Er zit een speciale drinktuit op, deze kunt u afsluiten zodat het drinken warm/koel blijft. Tijdens het drinken opent u het drinktuit gemakkelijk. Met zijn ideaal grootte past die in elke tas of koffer, hij is dus erg gemakkelijk om mee te nemen bij een dagje uit, of een wandeltocht.

Design
De drinkbeker straalt erg veel luxe uit, dit kom omdat die strak afgewerkt is. Met een mooie moderne witte kleur die word gebroken door een zwarte en zilver streep. Deze strepen maken de fles speels en geven hem een eigen karakter.

Ideaal
De thermosfles is echt ideaal voor langere fietstochten, om mee te nemen naar je werk of voor in de trein. Maar ook zeker voor kinderen is deze fles ideaal. Het is als het waren een beker en fles in één. Door de handige drinktuit kan iedereen er gemakkelijk uit drinken, des al niet te min  past er genoeg in om een paar uur mee weg te kunnen gaan, en door zijn mooie rondingen licht die gemakkelijk in de hand.

Accept

Wij gebruiken cookies!