Isoleerbeker Antarctica Blauw Uitbreiden

Isoleerbeker Antarctica Blauw

Deze isoleerbeker is een perfecte beker om mee te nemen als u gaat fietsen of wandelen met vrienden of familie.

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 11,20

incl. BTW

Meer informatie

Isoleerbeker Antarctica is ideaal om mee te nemen tijdens een wandeling. Zo kunt u uw drinken warm of juist gekoeld houden. En hij ziet er ook nog eens goed uit. Met zijn grijze kleur heeft hij de uitstraling van een klassieke thermosfles, maar dan met een mooie blauwe afwerking.

inhoud

De isoleerbeker Antarctica groen is van de binnenkant en de buitenkant gemaakt van roest vrij staal. Dat is een betrouwbaar materiaal dat niet snel kapot gaat. De beker is ook dubbelzijdig. Zo kunt u de beker vast houden, zonder dat u uw handen zult verbranden.

Aan de bovenkant van de fles zit een schroefdeksel. Hiermee kunt u de fles goed afsluiten, waardoor hij lekvrij wordt. In de deksel zit ook de drinktuit. Deze kunt u open klappen als u wilt drinken.

De isoleerfles heeft een inhoud van 400 milliliter. Er past dus een flinke inhoud in de fles, waardoor u veel drinken in de fles kunt doen. Dit maakt het mogelijk om een langere tijd weg te gaan. Door zijn handige formaat is het een ideale beker om mee te nemen als u gaat wandelen of op reis gaat. 

contact opnemen

Heeft u nog vragen over een van onze isoleerbekers? Neem dan contact op met het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Hoogte 19
EAN-code 7436952479411
Kleur Blauw, zilver
Inhoud (ml) 400 mL
Diameter 8 cm

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Antarctica Blauw

Isoleerbeker Antarctica Blauw

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.