Isoleerbeker Antarctica Grijs Uitbreiden

Isoleerbeker Antarctica Grijs

De stoere isoleerbeker Antarctica is ideaal om tijdens uw fietstocht of wandeling uw drinken in warm te houden.

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 11,20

incl. BTW

Meer informatie

Isoleerbeker Antarctica is perfect om mee te nemen tijdens een wandeling of fietstocht als u wilt dat uw drinken warm blijft. En hij ziet er ook nog eens mooi uit. De beker heeft het klassieke uiterlijk van een thermosbeker, maar dan met een mooie grijze afwerking. 

inhoud

De isoleerbeker Antarctica grijs is van de binnenkant en van de buitenkant gemaakt van RVS. Dat is een materiaal met een goede kwaliteit en het is heel betrouwbaar. De beker is ook dubbelzijdig. Dit zorgt ervoor dat u de beker lang in uw handen kunt houden, zonder dat u zich verbrand. 

Aan de bovenkant van de beker vindt u een handige schroefdeksel. Hiermee kunt u de fles lekvrij afsluiten. In de dop zit ook een drinktuit die u open kunt klappen. Zo kunt u gemakkelijk drinken.

De isoleerbeker heeft een inhoud van 400 milliliter. Het is een fijn formaat waar veel in past. Doordat het een fijn formaat is, is de fles gemakkelijk mee te nemen als u gaat werken of op reis gaat.

contact opnemen

Heeft u nog vragen over deze isoleerfles? Neem dan gerust contact op met het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Antarctica Grijs

Isoleerbeker Antarctica Grijs

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.