Isoleerbeker Antarctica Groen Uitbreiden

Isoleerbeker Antarctica Groen

De mooie isoleerbeker Antarctica is perfect om tijdens uw wandeling of fietstocht uw drinken in warm te houden.

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 11,20

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

Isoleerfles Antarctica is perfect om mee te nemen tijdens een wandeling, fietstocht om zo uw drinken warm te houden. En hij ziet er ook nog eens mooi uit. Deze beker heeft de klassieke uitstraling van een isoleerbeker, maar dan met een mooie groene afwerking. 

inhoud

De isoleerbeker Antarctica groen is van de binnen- en buitenkant gemaakt van roest vrij staal. Dat is een heel betrouwbaar materiaal en heeft een goede kwaliteit. Ook is de beker dubbelzijdig. Hierdoor kan u de fles een lange tijd vast houden, zonder dat uw handen verbranden.

Aan de bovenkant van de fles vindt u een schroefdeksel. In deze schroefdeksel zit een drinktuit die u open kunt klappen. Deze deksel zorgt ervoor dat de fles niet lekt. 

De isoleerfles heeft een inhoud van 400 milliliter. Er past genoeg in de fles om een flinke wandeling of fietstocht te gaan maken. Door zijn handige formaat is hij ook heel handig om mee naar u werk te nemen of als u op vakantie gaat. 

contact opnemen

Heeft u nog vragen over een van onze isoleerbekers? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Antarctica Groen

Isoleerbeker Antarctica Groen

Accepteren

Wij gebruiken cookies!