Isoleerbeker Antarctica Rood Uitbreiden

Isoleerbeker Antarctica Rood

Isoleerbeker Antarctica is de perfecte beker om mee te nemen als u tijdens een wandeling of fietstocht warm of gekoeld drinken wilt.

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 11,20

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

Isoleerbeker Antarctica is de perfecte beker om mee te nemen tijdens een wandeling of dagje uit. U kunt uw drinken zo warm of juist gekoeld houden. Deze isoleerbeker heeft de klassieke uitstraling van een thermosbeker, maar dan met een mooie rode afwerking.

inhoud

De isoleerbeker Antarctica rood is van de binnen- en buitenkant gemaakt van RVS. Dat is een stevig en betrouwbaar materiaal. Het zorgt ervoor dat uw beker niet gaat roesten. De beker is ook dubbelzijdig. Dat betekend dat uw handen niet zullen verbranden als u uit de beker wilt drinken.

Aan de bovenkant van de fles zit de schroefdeksel. Hiermee kunt u gemakkelijk de deksel van de fles halen als u er drinken in wilt doen. De deksel zorgt er ook voor dat de fles lekvrij is. In de schroefdeksel zit een drinktuit die u open kunt klappen als u wilt drinken.

Er gaat een inhoudt van circa 400ml in de isoleerbeker. Er past dus veel in de fles. Daarom is de fles geschikt om mee te nemen als u wat langer van huis bent. Door zijn handige formaat is hij ook perfect om mee te nemen als u op reis gaat of onderweg bent naar het werk.

contact opnemen

Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact op met ons via het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Antarctica Rood

Isoleerbeker Antarctica Rood

Accepteren

Wij gebruiken cookies!