Fiets/koeltas BIKE Uitbreiden

Fiets/koeltas BIKE

Deze fietstas is de uitgekozen tas om te gebruiken tijdens een heerlijke fietstocht. Zo blijft uw eten en drinken lekker koel.

De afmetingen van deze koeltas bedragen 30x15x18cm.

Meer details

€ 20,95

incl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 26,19
50 10% Tot € 104,75
100 15% Tot € 314,25

Meer informatie

Deze koeltas is perfect voor een heerlijke fietstocht. Door de vele voordelen van deze tas is dit de uitgeroepen tas. De tas is overigens ook goed te gebruiken bij slecht weer. Mocht het nou zo zijn dat het tijden uw fietstocht begint te regenen. De tas is niet alleen goed voor te fietsen, maar ook nog eens handig voor mee te nemen tijdens een wandeling. 

INHOUD

U kunt de tas gemakkelijk aan uw fiets vastmaken, in de tas kunt u drinken doen en zal het drinken met behulp van het koelvak goed koel blijven tijdens de warme zomerse dag. Aan de voorkant van het koeltasje zit een klein vakje met een ritje, deze kunt u wellicht gebruiken voor uw telefoon in te doen, overige sleutels of andere kleine dingetjes. Dan aan de bovenkant van het tasje kunt u een kaart in doen. Zo kunt u tijdens het fietsen precies zien waar u naar toe gaat. De kaart zit onder doorzichtig plastic, zodat deze niet nat wordt mocht het regenen tijdens het fietsen of wandelen. Aan de tas zit namelijk ook een draagband hiermee kunt u de tas ook gemakkelijk meenemen bij een stukje wandelen of als u even ergens wilt gaan zitten. Hoeft u de tas ook niet aan de fiets te laten.

De tas is van kunststof gemaakt. regent het nou, dan zit er aan de onderkant van het tasje een ritje en daarin zit een oranje hoes die u over het tasje heen kunt trekken. Dan wordt de tas niet nat en vies. Verder is de tas zwart met grijs. De koorden om het tasje aan de fiets vast te maken zijn verstelbaar, zodat die op elke fiets past. Het is dus een perfecte tas om mee te nemen tijdens een heerlijke fietstocht op een heerlijke warme en mooie zomerdag.

De afmeting van het tasje is: 30x15x18 centimeter, een prima en handig formaat voor op de fiets.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een koeltas? Neem dan gerust contact op met onze picknickexperts via het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Fiets/koeltas BIKE

Fiets/koeltas BIKE

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.