Kelly koeltas blauw Uitbreiden

Kelly koeltas blauw

De ruime koeltas is heel handig om mee te nemen als u een dagje uit gaat, zoals bijvoorbeeld naar het strand. 

De afmetingen van de tas bedragen 50x33x14cm.

Meer details

€ 15,95

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

De ruime koeltas Kelly is de ideale tas om met u mee te nemen tijdens een dagje uit, zoals bijvoorbeeld naar het strand, het park of een dierentuin. Zo blijft u eten en drinken de hele dag koel of warm. Door de mooie felle kleuren en het patroon krijgt  de tas een unieke uitstraling.

inhoud

De tas is gemaakt van 600D polyester. De koeltas heeft 2 draaghengels waarmee u de tas gemakkelijk met u mee kan dragen. Ze zijn gemaakt van het zelfde materiaal als de rest van de tas. Zo is de tas extra stevig. De tas kunt u sluiten met een rits. 

In de zomer kunt u uw eten en drinken lekker koel houden door het grote geïsoleerde vak in de binnenkant van de tas. Ook tijdens de winter kunt u uw eten lekker warm houden. Dat is ook een groot voordeel aan een geïsoleerde tas. 

De afmetingen van de tas bedragen 50x33x14 centimeter. De tas heeft een inhoud van 22 liter. De tas is dus erg ruim.

De tas is te verdelen in 2 vakken. Het eerste, en ook grootste vak is geheel geïsoleerd. Deze kunt u afsluiten met een rits. Het tweede vak zit aan de voorkant van de tas. Dit vak kunt u niet dicht maken met een rits. 

U kunt de tas ook meenemen om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Er kan een liter fles recht op in staan. Laat staan wat er nog meer allemaal in kan!

Het patroon op deze tas is gemaakt van 2 kleuren. Zwart en wit. Door de zwarte rondjes en de witte ruitjes lijkt het net of er sterretjes ontstaan. Aan de voorkant van de tas zit een blauw vak. De hengels aan de bovenkant van de tas zijn gemaakt van dezelfde blauwe kleur. Dat zorgt ervoor dat alles een mooi geheel wordt. 

contact opnemen

Als u vragen heeft over de koeltassen, kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 085-7821 777 

Specificaties

Koelvak Inclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Kelly koeltas blauw

Kelly koeltas blauw

Accepteren

Wij gebruiken cookies!