Kelly koeltas blauw Uitbreiden

Kelly koeltas blauw

Nieuw

€ 15,95

incl. BTW

  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

  14 dagen retourrecht

  Échte winkel met 550m² showroom

Meer informatie

Materiaal.
De tas is gemaakt van stevig 600D polyester. U kunt de koeltas afsluiten door middel van een rits. De koeltas beschikt over twee draaghendels deze zijn beide gemaakt van polyester, ze zijn hierdoor erg stevig en ze passen ook nog een bij de uitstraling van de rest van de tas.

Isolatie.
Bij deze Kelly Koeltas is de binnenkant van de tas volledig geïsoleerd, hierdoor blijft uw eten of drinken koel/warm tijdens een lange wandeltochten of een gezellig dagje op het strand in het zwembad, of in een speeltuin overal kunt u hem mee naar toe nemen! Aan de buitenkant van de tas ziet u niet dat die geïsoleerd is, door het mooie patroon wat op de buitenkant van de tas zit ziet u dit niet snel.

Inhoud.
De tas is een erg ruime tas met een inhoud van maar liefst 22 liter. U kunt dus genoeg dingen meenemen. De tas zelf heeft twee vakken. Het grootste vak is het geïsoleerde vak die u zoals eerder gezegd kunt afsluiten door middel van een rits. Het tweede vak zit aan de voorkant van de tas. Deze is gemakkelijk om uw telefoon of autosleutels in te stoppen. Let op het tweede vak kunt u niet afsluiten met een rits !. U hoeft deze niet alleen te gebruiken voor een dagje uit maar u kunt deze koeltas  ook gebruiken voor het boodschappen doen. Hij is zo ruim dat er zelfs een literfles cola al staand in kan, Laat staan welke producten er nog meer in kunnen !.Uw producten en de rest van uw producten zullen voor langere tijd  lekker gekoeld blijven.

Design.
Het design van de tas is een rondjes met ruitjes als patroon, maar door die rondjes is er ook een soort sterretjes patroon ontstaan wat de tas een unieke uitstraling geeft. Aan de voorkant van de tas zit een gekleurd vak in de zelfde kleur als de hendels van de tas. Dit maakt het een mooi geheel. Deze tas is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar; in het helemaal zwart met witte sterretjes, in het blauw met zwart bolletjes en witte ruitjes of in rood met zwarte bolletjes en witte ruitjes.

Specificaties

Koelvak Inclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord
Accept

Wij gebruiken cookies!