Kelly koeltas rood Uitbreiden

Kelly koeltas rood

Deze mooie en grote rode koeltas is perfect om met u mee te nemen als u een dagje uit gaat. Er past lekker veel in. Zo kunt u het hele gezin tevreden houden met gekoeld eten en drinken.

De afmetingen van de koeltas bedragen 50x33x14cm.

Meer details

€ 15,95

incl. BTW

Meer informatie

Deze handige koeltas Kelly rood is de perfecte tas om met u mee te nemen als u een dagje uit gaat en u wilt dat uw eten en drinken koel blijven. Er pas veel in de tas en u kunt hem gemakkelijk meenemen. Door het rode met witte patroon krijgt de tas een vrolijke uitstraling. 

inhoud

De tas is gemaakt van een stevig materiaal genaamd 600D polyester. De koeltas heeft 2 draaghengels. Hiermee kunt u de tas gemakkelijk mee dragen. Ze zijn gemaakt van het zelfde materiaal als de rest van de tas. Dat maakt de hengels extra stevig. U kunt de tas sluiten door middel van een rits. 

De tas is van binnen helemaal geïsoleerd. Hierdoor blijft uw eten en drinken lekker koel tijdens de zomer, maar ook warm tijdens de winter. U kan de tas dus het hele jaar door gebruiken en overal mee naar toe nemen. 

De afmetingen van de tas bedragen 50x33x14 centimeter. De tas is dus erg ruim. Hij heeft een inhoud van 22 liter. 

De tas heeft twee vakken. Het eerste vak is meteen het grootste vak. Deze kunt u afsluiten met een rits. Het tweede vak zit aan de voorkant van de tas. Deze kunt u niet afsluiten met een rits. U kunt de tas ook gebruiken om boodschappen mee te doen. Hij is zo ruim dat er een literfles recht op in kan staan. Laat staan welke producten er nog meer in kunnen. 

Het patroon op deze tas zijn zwartje rondjes en witte ruitjes. Hierdoor ontstaan er een soort sterretjes over de hele tas. Aan de voorkant van de tas zit een vak dat gemaakt is van dezelfde rode kleur als de draaghengsels. Zo wordt het samen een mooi geheel.

contact opnemen

Heeft u hulp nodig met het kiezen van een koeltas? Neem dan gerust contact op met een van onze experts via het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Koelvak Inclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Kelly koeltas rood

Kelly koeltas rood

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.