Koeltas blauw Uitbreiden

Koeltas blauw

Deze mooie en ruime koeltas is perfect om mee te nemen als u een dagje weg gaat en u uw eten en drinken gekoeld wilt houden. 

De afmetingen van de koeltas bedragen 32x23x28cm.

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

Meer informatie

Deze mooie ruime koeltas is ideaal om mee te nemen als u een dagje weg gaat, bijvoorbeeld naar het strand. U kunt er een 1,5 liter fles recht op in zetten. Door de mooie blauwe kleur denk je meteen aan het strand en aan de heldere blauwe lucht.

inhoud 

De koeltas blauw heeft in totaal 4 vakken. Het grootste vak is het koelvak waar u de meeste inhoud in kwijt kan. Dit koelvak is geïsoleerd. Dit grote koelvak biedt u dus genoeg ruimte om al uw eten in een keer mee te nemen. 

Aan de zijkant van de tas zitten nog 2 vakken van gaas. Hier kunt u nog meer spullen kwijt. Onder het gaas kunt u namelijk gemakkelijk uw sleutels of een kaart stoppen. Ook kunt u er spullen plaatsen die niet gekoeld hoeven te blijven. 

Aan de voorkant van de tas zit nog een vak waar u spullen in kan doen die niet vies mogen worden. Dit vak heeft geen gaas. 

De afmetingen van de blauwe koeltas bedragen 26x16x22 centimeter. Een mooie grote koeltas waar u dus meer dan genoeg spullen in kwijt kan. 

Contact opnemen

Als u vragen heeft over de koeltas kan u contact op nemen met het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Lengte 32 cm
Breedte 23 cm
Hoogte 28 cm
EAN-code 7436952478438
Kleur Blauw
Koelvak Inclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Koeltas blauw

Koeltas blauw

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.