Koeltas rood Uitbreiden

Koeltas rood

Deze mooie rode koeltas is een ideale tas om met u mee te nemen tijdens een dagje uit. Zo blijft uw eten en drinken lekker koel. 

De afmetingen van de koeltas bedragen 32x23x28cm.

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

Deze mooie ruime koeltas is perfect om mee te nemen als u een dagje weg gaat, bijvoorbeeld naar het park. U kunt een fles van 1,5 liter recht op in zetten. Door de mooie rode kleur denk je meteen aan mooie bloemen en aan de zomer.

INHOUD 

De koeltas rood heeft in totaal 4 vakken. Het grootste vak is een koelvak waar u de meeste spullen in kwijt kan. Dit koelvak is geïsoleerd. Dit grote koelvak biedt u genoeg ruimte om al uw eten en drinken in een keer mee te nemen. 

Aan de zijkant van de tas zitten nog 2 vakken van gaas. Hier kunt u nog meer spullen kwijt. Onder het gaas kunt u namelijk gemakkelijk een zonnebril of zonnebrand plaatsen . Ook kunt u er spullen kwijt die niet gekoeld hoeven te blijven. 

Aan de voorkant van de tas zit nog een vak waar u spullen in kan doen die niet vies mogen worden. Dit vak heeft geen gaas. 

De afmetingen van de rode koeltas bedragen 26x16x22 centimeter. Een mooie grote koeltas waar u dus meer dan genoeg spullen in kwijt kan. 

CONTACT OPNEMEN

Als u vragen heeft over de koeltas kan u contact op nemen met het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Lengte 32 cm
Breedte 23 cm
Hoogte 27 cm
EAN-code 7436952478421
Kleur Rood
Koelvak Inclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Koeltas rood

Koeltas rood

Accepteren

Wij gebruiken cookies!