Meister Uitbreiden

Meister

Met deze barbecue wordt u de koning van het vlees. Hij is heel gemakkelijk mee te nemen naar de camping.

De barbecue wordt geleverd in een koeltas van ∅30x20 cm.

Meer details

€ 29,55

incl. BTW

Meer informatie

Wilt u de koning van het vlees worden? Met deze barbecue set wordt u de meester van het vlees. De barbecue is perfect voor als u een dagje met de fiets op pad gaat of gezellig voor de tent op de camping wilt barbecueën. 

inhoud

Deze barbecue wordt geleverd in een koeltas van ∅30x20 centimeter. De tas bestaat uit 3 vakken, waarvan 2 koelvakken en bovenop de tas zit nog een normaal vakje waar u bijvoorbeeld uw sleutels of portemonnee in kunt doen. Het grote vak is gemaakt om de barbecue in te doen. Het tweede vak kunt u openritsen en in de barbecue drukken. Dit is handig om uw vlees, groentes, sausjes en drinken in koel te houden. 

De kleur van de tas zwart, met grijze afwerkingen. De tas is gemakkelijk mee te nemen door het handige draagkoord. De tas is ook in de hand te dragen. De tas is ook zonder de barbecue te gebruiken. Als u bijvoorbeeld op de camping staat met een tentje en u gaat een dagje wandelen, dan laat u de barbecue gewoon op de camping staan. Zo kan u dan de koeltas meenemen om uw eten en drinken koel te houden.

De afmeting van de barbecue is ⌀30 x 20 centimeter. De picknick barbecue heeft twee roosters en twee metalen poten waar de barbecue op staat. Op de barbecue zit natuurlijk ook een luchtschuif. 

contact opnemen

Heeft u nog vragen over deze leuke barbecue? Neem dan contact op met ons via het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Hoogte 20
Kleur Grijs, Zilver, Zwart
Diameter 30
Koelvak Inclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Meister

Meister

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.