Oxford Uitbreiden

Oxford

Dit picknickkleed is ideaal om mee te nemen tijdens een picknick met vrienden of familie.

De afmetingen van het kleed bedragen 150x117,5cm. 

Meer details

€ 19,95

incl. BTW

Meer informatie

Picknickkleed Oxford heeft een slank, licht en erg strak ontwerp. Hij is heel erg handig om mee te nemen als u bijvoorbeeld naar het park gaat of naar de dierentuin. U kan de tas namelijk gemakkelijk mee dragen als een tas.

inhoud

Dit kleed is voor en na het gebruik op te vouwen. U kunt het kleed dan gemakkelijker meenemen tijdens het wandelen. Het kleed krijgt dan een tas-vorm. Deze tas is vervolgens dicht te ritsen, zodat het niet meer openklapt en gemakkelijk te dragen is aan de lange hengsels die aan de tas zitten.

De onderkant van het kleed is gemaakt van vuil- en waterafstotend PVC. Hierdoor kunt u op alle ondergronden genieten van uw picknick. Dit maakt het ook gemakkelijk om de onderkant van het kleed schoon te maken. 

Doordat het kleed op te vouwen is, heeft het 2 verschillende maten. Als u het kleed gebruikt, dan heeft het kleed een afmeting van 150x117,5 centimeter. Als u weer verder wilt wandelen en het kleed op wilt vouwen, dan is de afmeting van het kleed nog maar 38x28x5 centimeter. Ideaal om mee te nemen tijdens een wandeling.

contact opnemen

Heeft u nog vragen over dit picknickkleed? Neem dan contact op met het volgende nummer: 085-7821 777

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Oxford

Oxford

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.