Isoleerbeker Graffiti donker blauw Uitbreiden

Isoleerbeker Graffiti donker blauw

Deze stoere donker blauwe isoleerbeker is dé beker die u nodig heeft tijdens een dagje uit. Met deze beker kunt u altijd genieten van een warm drankje.

Er gaat een inhoud van circa 380 ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

isoleerbeker graffiti donker blauw

Deze stoere isoleerbeker is een beker met een donker blauw graffiti uiterlijk. Het is de perfecte beker om met u mee te nemen tijdens een dagje uit. Of het nu zomer of winter is, deze beker komt altijd van pas. In de zomer blijft u drinken lekker koel en in de winter juist warm. 

inhoud

Uw drinken blijft zo lang warm of koud, door de dubbele wand van de fles. Aan de bovenkant van de fles vindt u een schroefdop. Zo kunt u gemakkelijk de dop van de fles draaien als u drinken in wilt schenken. Als u wilt gaan drinken, Kunt u op een wit knopje aan de bovenkant van de fles drukken. Met dit knopje gaat de drinktuit van de fles open en dicht.

Normaal moet u de dop van de beker op de grond leggen als u drinken in wilt schenken of als u door uw drinken wilt roeren. Bij deze beker hoeft dat niet! Aan de dop zit een klein handig haakje. Hiermee kunt u de dop aan de fles hangen.

De fles is grotendeels gemaakt van RVS. Door dit materiaal kunt u de fles jaren lang gebruiken, zonder dat hij gaat roesten. Aan de buiten kant van de fles zit nog een stukje siliconen. Dit donker blauwe siliconen zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar ook voor een goede grip. Zo voorkomt u dat u de fles uit uw handen laat vallen.

De afmetingen van de beker bedragen 20,5x7x7 centimeter. Er gaat een inhoud van ongeveer 380 milliliter in de beker. Dit is dé maat die er voor zorgt dat u tijdens uw wandeling kan genieten van een lekker kopje koffie.

contact opnemen

Heeft u nog vragen voor ons? Bel dan gerust naar het volgende nummer en dan helpen wij u graag verder. 085-7821 777

Specificaties

Hoogte 20,5 cm.
Lengte 7 cm.
Breedte 7 cm.
Kleur donker blauw

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Graffiti donker blauw

Isoleerbeker Graffiti donker blauw

Accepteren

Wij gebruiken cookies!