Isoleerbeker Graffiti groen Uitbreiden

Isoleerbeker Graffiti groen

De mooie groene isoleerbeker is dé beker die altijd van pas komt als u een dagje uit gaat en wilt genieten van een warm drankje.

Er gaat een inhoud van circa 380ml in de isoleerbeker. 

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

isoleerbeker graffiti groen

Deze groene isoleerbeker is een vrolijke beker die u met u mee kan nemen als u een dagje uit gaat en wilt genieten van een kopje koffie. Wie heeft er nou geen zin in een lekker warm drankje tijdens een lange wandeling of fietstocht!

inhoud

Deze vrolijke isoleerbeker is de perfecte fles. Doordat hij dubbelwandig is, blijft uw drinken extra lang warm. Of juist koud. Aan de bovenkant van de fles zit een schroefdeksel. Als u deze van de beker draait, kan u gemakkelijk drinken in de fles schenken. Als u uit de fles wilt gaan drinken, kunt u op een witte knop aan de bovenkant van de dop drukken. Zo gaat de drinktuit van de fles open en dicht. 

Aan de dop van de isoleerfles zit een handig haakje. Dit is heel fijn als u drinken in wilt schenken of wilt roeren door uw thee. Zo hoeft u de dop niet op de grond te leggen en wordt hij ook niet vies.

De fles is grotendeels gemaakt van roest vrij staal. Dit zorgt ervoor dat u de fles jaren lang kunt gebruiken. Aan de buitenkant van de fles zit een stuk siliconen. Dit zorgt voor een betere grip en zo laat u de fles niet zomaar uit uw handen vallen.

De afmetingen van de fles bedragen 20,5x7x7 centimeter. Er past een inhoud van circa 380 milliliter in de fles. Dit is de perfecte maat die er voor zorgt dat u tijdens een dagje uit van een lekker warm drankje kan genieten. 

contact opnemen

Heeft u meer informatie nodig over een van onze isoleerbekers? Neem dan contact op met ons via het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Hoogte 20,5 cm.
Lengte 7 cm.
Breedte 7 cm.
Kleur groen
Inhoud (ml) 380

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Graffiti groen

Isoleerbeker Graffiti groen

Accepteren

Wij gebruiken cookies!