Isoleerbeker Graffiti licht blauw Uitbreiden

Isoleerbeker Graffiti licht blauw

Deze mooie isoleerbeker is dé beker die u nodig heeft om een lekker kopje koffie te drinken tijdens een wandeling.

Er gaat een inhoud van circa 380ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

isoleerbeker graffiti licht blauw

De mooie licht blauwe graffiti isoleerbeker is perfect om met u mee te nemen tijdens een dagje uit. Of u nu gaat fietsen of wandelen, deze drinkbeker is altijd handig. Hij zorgt in de zomer voor gekoeld drinken en in de winter voor lekker warme drank.

inhoud

Deze mooie graffiti isoleerfles licht blauw is een perfecte dubbelwandige fles. Aan de bovenkant van de fles zit een handige schroefdeksel. Als u deze los draait, kunt u drinken in de fles doen. Om te drinken uit de fles, moet u een knopje in drukken aan de bovenkant. Hiermee gaat de drinktuit open en dicht. 

Als u drinken in wilt schenken, moet u normaal de dop van de fles ergens neer leggen. Met deze isoleerfles hoeft dat niet! Aan de dop zit namelijk een handig haakje. Hiermee kunt u de dop aan de fles hangen. 

Deze isoleerbeker is voor een groot deel gemaakt van roest vrij staal. Dit zorgt ervoor dat u geen last krijgt van een roestende beker. Aan de buitenkant van de fles zit nog een laagje siliconen. Hierdoor laat u de beker niet zomaar op de grond vallen en kunt u er jaren lang van genieten.

De afmetingen van de fles bedragen 20.5x7x7 centimeter. Er past een inhoud in de fles van ongeveer 380 milliliter. Zo kunt u onderweg fijn genieten van een lekker kopje koffie of thee.

contact opnemen

Heeft u nog vragen over de isoleerfles? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Hoogte 20.5 cm.
Lengte 7 cm.
Breedte 7 cm.
Kleur licht blauw

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Graffiti licht blauw

Isoleerbeker Graffiti licht blauw

Accepteren

Wij gebruiken cookies!