Isoleerbeker Graffiti roze Uitbreiden

Isoleerbeker Graffiti roze

De roze isoleerbeker graffiti is een mooie beker die handig is om mee te nemen tijdens veel verschillende activiteiten. 

Er gaat een inhoud van circa 380ml in de isoleerfles. 

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

isoleerbeker graffiti roze

Deze roze isoleerbeker is een mooie beker die u gemakkelijk met u mee kan nemen als u gaat wandelen of fietsen en wilt genieten van een lekker kopje koffie. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om warme drank mee te nemen tijdens een dagje uit.

inhoud

Door deze dubbelwandige isoleerfles blijft u drinken extra lang warm. Of juist koud, voor in de zomer. Als u drinken in de fles wilt schenken, kunt u de dop van de fles gemakkelijk losdraaien door de schroefdeksel. Als u tijdens de wandeling uit de fles wilt drinken, kunt u op een witte knop drukken aan de bovenkant van de dop. Hiermee gaat de drinktuit open en dicht.

Normaal heeft u snel het probleem dat u de dop ergens op de grond moet leggen als u bijvoorbeeld door uw drinken wilt roeren. Met deze fles hoeft dat niet! Aan de dop zit een handig haakje waarmee u de dop aan de fles kunt hangen. Zo wordt de dop niet snel vies.

Aan de buitenkant van de beker zit een stuk roze siliconen. Dit zorgt ervoor dat u een betere grip heeft op de beker en hem niet zomaar uit uw handen laat vallen. De rest van de beker is grotendeels gemaakt van RVS. Dit materiaal voorkomt dat de fles gaat roesten. Op deze manier kunt u nog jarenlang genieten van deze isoleerbeker.

De afmetingen van de isoleerbeker bedragen 20,5x7x7 centimeter. In deze beker gaat een inhoud van circa 380 milliliter. Dit zijn de perfecte maten voor een beker die u mee wilt nemen tijdens een wandeling. 

contact opnemen

Heeft u nog informatie nodig over deze mooie isoleerfles? Neem dan gerust contact op met ons via het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Hoogte 20,5 cm.
Lengte 7 cm.
Breedte 7 cm.
Kleur roze

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerbeker Graffiti roze

Isoleerbeker Graffiti roze

Accepteren

Wij gebruiken cookies!