Isoleerfles Graffiti rood Uitbreiden

Isoleerfles Graffiti rood

Een mooie en stoere isoleerbeker die voor verschillende gelegenheden perfect is. 

Er gaat een inhoud van circa 380ml in de isoleerbeker.

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Meer informatie

isoleerbeker graffiti rood 

Deze rode graffiti isoleerbeker is een mooie beker die u gemakkelijk met u mee kan nemen als u bijvoorbeeld gaat wandelen of fietsen. Hij is altijd handig en zorgt ervoor dat uw drinken warm of juist gekoeld blijft. 

inhoud

Deze mooie rode isoleerfles is een uitstekende dubbelwandige fles. De fles zorgt ervoor dat u uw drinken gemakkelijk kan meenemen en opdrinken. Er zit aan de bovenkant van de fles een schroefdeksel. Als u drinken in de fles wilt doen, hoeft u alleen maar de dop eraf te draaien en dan gaat de fles open. Als u uit de fles wilt drinken, kunt u op een knopje drukken in de dop. Hiermee gaat de drinktuit open en dicht.

Aan de deksel van de isoleerfles zit een handig haakje. Door dat haakje hoeft u de dop niet op de grond te leggen als u drinken wilt inschenken of wilt roeren. 

Grotendeels van de fles is gemaakt van RVS. Dit zorgt ervoor dat u geen last krijgt van een fles die gaat roesten. Aan de buitenkant van de fles zit een stuk gemaakt van siliconen. Zo valt de fles niet zomaar uit uw handen en kunt u er jaren van genieten. 

De afmetingen van de fles bedragen 20,5x7x7 centimeter. Er past een inhoud van circa 380 milliliter in de fles. Zo kunt u tijdens een wandeltocht genieten van een lekker kopje koffie.

contact opnemen

Heeft u nog vragen over een van onze isoleerbekers? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Hoogte 20,5 cm.
Lengte 7 cm.
Breedte 7 cm.
Kleur rood

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Isoleerfles Graffiti rood

Isoleerfles Graffiti rood

Accepteren

Wij gebruiken cookies!