Picknickmand Central Park Uitbreiden

Picknickmand Central Park

Deze mooie en luxe picknickmand is de perfecte mand als u wilt gaat picknicken in het park.

De afmetingen van de picknickmand bedragen 41x31x19cm.

In de picknickmand zitten de volgende spullen:

2 borden
2x bestek
2 glazen
picknickkleed
thermosfles

Meer details

€ 66,95

incl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 83,69
50 10% Tot € 334,75
100 15% Tot € 1.004,25

Meer informatie

Picknickmand Central park. De naam zegt het al! Dé mand om heerlijk te gaan picknicken in het park. Misschien dan wel niet in het echte ‘Central Park’ maar dat maakt niks uit. Deze mand laat u voelen alsof u daar bent. De mand is geschikt voor 2 personen

INHOUD

Bij de mand zit inbegrepen: 2 messen, 2 vorken, 2 lepels, 2 glazen, 2 borden, een tafelkleed en een plastic isoleerfles van 0,4L. Het is een RVS besteksetje met als bedoeling dat u geen last heeft van bestek dat na 1 keer al breekt, wat je vaak bij plastic bestek wel hebt. Verder heeft deze mand een tafelkleed. Dit tafelkleed is van plastic en heeft een wit met blauw geruit patroon. Dit ziet u op de afbeelding hier boven. De glazen in de mand zijn 2 wijnglazen van echt glas. Deze kunt u handig of de deksel van de mand vastmaken, zodat deze niet los in de mand hoeven en zo ook niet kapot gaan. Verder zit er een isoleerfles van 0.4L bij. Heel handig natuurlijk voor een heerlijk kopje koffie of thee. De isoleerfles is van plastic en blauw van kleur. 

De Central park is een prachtige mand! De mand is tot in de puntjes afgewerkt. De binnenkant van de mand heeft een wit met blauw geruit patroon. Dit komt ook weer mooi terug in het tafelkleedje. Aan de buitenkant van de mand is de zijkant met een prachtig gevlochten patroon gemaakt. Dit geeft de mand extra veel detail. Aan de voorkant van de mand zit een handvat waarmee u de mand makkelijk kunt optillen en meenemen. Het pluspunt van deze mand is dat er ook een draagkoord bij zit. Dit geeft u het gemak om de mand ook via uw schouder te dragen. Het draagkoord is van een blauw kunststof gemaakt. Aan de voorkant zit ook nog een draaisluiting die er voor zorgt dat de deksel goed dicht gaat en dicht blijft.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een picknickmand? Neem dan gerust contact op met onze picknickexperts via het volgende nummer: 085 7821 777

Specificaties

Koelvak Exclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord
Picknickkleed Inclusief picknickkleed
Aantal personen 2 persoons picknickmand

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Picknickmand Central Park

Picknickmand Central Park

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.