Picknicktas Birmingham Uitbreiden

Picknicktas Oxford

Deze grote picknicktas is perfect om mee te nemen als u een dag wilt gaan picknicken met het hele gezin of vrienden. Door de ideale grootte kunt u veel eten en drinken meenemen. In deze picknicktas zitten de volgende spullen:

4x borden
4x bestek
4 glazen
4 servetten
picknickkleed
kelnermesMeer details

€ 69,49

incl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 86,86
50 10% Tot € 347,45
100 15% Tot € 1.042,35

Meer informatie

Picknicktas Ofxord is een mooie grote tas die u gemakkelijk mee kunt nemen tijden het picknicken. Door de grootte van de tas, kunt u veel eten en drinken zelf meenemen. De mooie bruine kleur van de picknicktas zorgt voor een landelijke uitstraling. 

Inhoud 

In de picknicktas zitten een paar handige spullen. Zo krijgt u een RVS bestekset erbij voor 4 personen, 4 borden, 4 bekers, 4 servetten, 1 kelnersmes en 1 mooi picknickkleed die goed bij de uitstraling van de tas past. Het bestek is van roest vrij staal gemaakt, omdat u anders last krijgt van bestek dat na 1 keer breekt. Het picknickkleed is aan de onderkant gemaakt van afstotend plastic. 

De picknicktas heeft 3 vakken. In de twee buitenste vakken kunt u al het service, de borden en servetten en het kelnersmes plaatsen. Deze kunt u allemaal vastzetten onder verschillende elastieken. Het grootste vak in het midden van de tas is een groot koelvak. Op deze manier kunt u uw eten en drinken gekoeld meenemen. Perfect voor de zomerse dagen. 

De tas heeft een ideale grote van 45x24x25 centimeter. Er past dus veel in de tas. U kunt de tas dragen via de twee handvaten aan de bovenkant van de picknicktas. Ook zit er een handige draagband bij de tas. Op deze manier kunt u de tas handig over de schouder hangen.

Contact opnemen

Heeft u problemen met het uitkiezen van een goede picknicktas? Neem dan gerust contact op met een van onze picknickexperts via het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Koelvak Inclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord
Picknickkleed Inclusief picknickkleed
Aantal personen 4 persoons picknickmand

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Picknicktas Oxford

Picknicktas Oxford

Accepteren

Picknickmand.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.