Picknicktas Birmingham Uitbreiden

Picknicktas Oxford

Deze grote picknicktas is perfect om mee te nemen als u een dag wilt gaan picknicken met het hele gezin of vrienden. Door de ideale grootte kunt u veel eten en drinken meenemen. In deze picknicktas zitten de volgende spullen:

  • RVS bestekset voor 4 personen
  • 4 bekers 
  • 4 borden
  • 1 kelnersmes 
  • 4 servetten 
  • 1 picknickkleed 

De afmetingen van de picknicktas bedragen 45x24x25cm.

Meer details

€ 69,49

incl. BTW

Leveringgroen  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 Retourgroen 14 dagen retourrecht

showroomgroen  Échte winkel met 550m² showroom

Keurmerk webshop

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 86,86
50 10% Tot € 347,45
100 15% Tot € 1.042,35

Meer informatie

picknicktas Ofxord is een mooie grote tas die u gemakkelijk mee kunt nemen tijden het picknicken. Door de grootte van de tas, kunt u veel eten en drinken zelf meenemen. De mooie bruine kleur van de picknicktas zorgt voor een landelijke uitstraling. 

inhoud 

In de picknicktas zitten een paar handige spullen. Zo krijgt u een RVS bestekset erbij voor 4 personen, 4 borden, 4 bekers, 4 servetten, 1 kelnersmes en 1 mooi picknickkleed die goed bij de uitstraling van de tas past. Het bestek is van roest vrij staal gemaakt, omdat u anders last krijgt van bestek dat na 1 keer breekt. Het picknickkleed is aan de onderkant gemaakt van afstotend plastic. 

De picknicktas heeft 3 vakken. In de twee buitenste vakken kunt u al het service, de borden en servetten en het kelnersmes plaatsen. Deze kunt u allemaal vastzetten onder verschillende elastieken. Het grootste vak in het midden van de tas is een groot koelvak. Op deze manier kunt u uw eten en drinken gekoeld meenemen. Perfect voor de zomerse dagen. 

De tas heeft een ideale grote van 45x24x25 centimeter. Er past dus veel in de tas. U kunt de tas dragen via de twee handvaten aan de bovenkant van de picknicktas. Ook zit er een handige draagband bij de tas. Op deze manier kunt u de tas handig over de schouder hangen.

contact opnemen

Heeft u problemen met het uitkiezen van een goede picknicktas? Neem dan gerust contact op met een van onze picknickexperts via het volgende nummer: 085-7821 777

Specificaties

Koelvak Inclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord
Picknickkleed Inclusief picknickkleed

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Picknicktas Oxford

Picknicktas Oxford

Accepteren

Wij gebruiken cookies!