Picknicktassen

Picknicktassen

Er zijn 8 producten

Bij picknickmand.nl hebben we niet alleen picknickmanden maar ook picknicktassen. Deze tassen hebben vaak een wat meer praktische vorm om er op uit te trekken en lekker in de natuur te picknicken. Of u nu gaat picknicken met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën, met een picknicktas bent u volledig uitgerust voor een geslaagde picknick. He...

Bij picknickmand.nl hebben we niet alleen picknickmanden maar ook picknicktassen. Deze tassen hebben vaak een wat meer praktische vorm om er op uit te trekken en lekker in de natuur te picknicken. Of u nu gaat picknicken met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën, met een picknicktas bent u volledig uitgerust voor een geslaagde picknick. Het voordeel van een picknicktas is dat deze makkelijker te dragen is dan een picknickmand en lichtgewicht is zodat u er meer in kunt doen zonder dat de tas te zwaar wordt.

PICKNICK FIETSTASSEN

Een picknicktas is ideaal als een mooie fiets- of motortocht maakt. U heeft alles bij de hand om onderweg op een mooi plekje te stoppen en te genieten van de natuur en de heerlijkheden uit de picknicktas.

PICKNICK RUGZAK

Als u ook onderweg gesteld bent op een beetje meer luxe hebben wij ook de ideale picknick rugzak voor u. De luxe picknicktassen in ons assortiment worden geleverd met een compleet servies, onbreekbare wijnglazen, RVS bestek, een sommeliers mes, servetten en een peper & zout stel. Ter inspiratie maken we de picknicktas compleet met een boekje met de leukste picknicktips en recepten. Zo kan uw picknick alleen maar een succes worden.

PICKNICKTAS VOOR KINDEREN

Kinderen vinden het geweldig om te gaan picknicken met hun eigen picknicktas. Wij hebben een prachtige picknicktas speciaal voor kinderen om op de rug te dragen. In vrolijke kleuren zoals rood en oranje is deze picknick rugzak perfect geschikt voor een bezoek aan een pretpark, het strand of het zwembad.
De tas is uitgerust met 4 onbreekbare borden, 4 drinkbekers en 4 kunststof besteksets. De rugzak is voorzien van een ruim isolerend koelvak en een handige draagband.

Minder
Meer
Laat 1 - 8 van de 8 product(en) zien
 • Picknicktas Oxford

  Deze grote picknicktas is perfect om mee te nemen als u een dag wilt gaan picknicken met het hele gezin of vrienden. Door de ideale grootte kunt u veel eten en drinken meenemen. In deze picknicktas zitten de volgende spullen: RVS bestekset voor 4 personen 4 bekers  4 borden 1 kelnersmes  4 servetten  1 picknickkleed  De afmetingen van de...

  € 69,49
 • Picknicktas Hydepark

  Deze mooie picknicktas is de perfecte tas om mee te nemen als u tijdens een dagje uit of wandeling wilt gaan picknicken. In de tas zitten de volgende spullen: RVS bestekset voor 4 personen 4 borden 4 glazen 4 servetten 1 snijplank 1 broodmes Peper & zout set 1 kelnersmes  De afmetingen van de picknicktas bedragen 28x21x39cm.

  € 54,55
 • Picknicktas backpack

  Deze picknicktas backpack is ideaal om mee te nemen als u samen met een tweede persoon er lekker op uit wilt gaan om te picknicken. In de tas zitten de volgende spullen: RVS bestekset voor 2 personen 2 borden 2 bekers 2 servetten De afmetingen van de picknicktas bedragen 27x14x37cm.

  € 33,55
 • Picknicktas Koffie

  De picknicktas koffie is een perfecte picknicktas voor een dagje uit met een tweede persoon. U kunt lekker genieten in het park met een warm kopje koffie. In de tas zitten de volgende spullen. 2 RVS bekers 2 Koffielepels 2 servetten Een peper en zout vaatje Een 0,75L RVS isoleerfles Een houten kaasplankje met mes De afmetingen van de picknicktas...

  € 54,55
 • Picknicktas voor kinderen

  Deze mooie picknicktas is ontworpen voor de kinderen. Zo kunnen ze lekker met hun vriendjes en vriendinnetjes gaan picknicken in het park. In de tas zitten de volgende spullen: 4 borden van kunststof 4 drinkbekers  kunststof bestekset voor 4 personen De afmetingen van de tas bedragen 36x22x12cm.

  € 16,75
 • Picknicktas Flanky

  Deze leuke en kleine picknicktas Flanky is de perfecte tas om mee te nemen tijdens een dagje uit. Hij is gemakkelijk mee te dragen door zijn kleine formaat. In de tas zitten de volgende spullen: 2 plastieken glazen RVS bestekset voor 2 personen 2 borden 2 servetten De afmetingen van deze picknicktas bedragen 36x22x12cm. 

  € 31,95
 • Picknicktas Florance

  Deze handige picknicktas is de tas die u dagje weg helemaal compleet maakt. Kom niet zonder verassingen te staan. In deze tas zitten de volgende spullen: 2 plastieken wijnglazen RVS bestekset voor 2 personen 1 kaasmes 2 borden 1 snijplank 1 sommeliersmes  peper en zout potje 1 picknickdeken 2 servetten De afmetingen van de picknicktas bedragen...

  € 59,79
 • Picknicktas Backpack Blue

  Deze mooie backpack is perfect om met een vriendin in het park te gaan picknicken. En hij heeft ook nog eens een mooi kleurtje! In de tas zitten de volgende spullen: RVS bestekset voor 2 personen 2 borden 2 bekers 2 servetten De afmetingen van de picknicktas bedragen 27x14x37cm.

  € 33,55
Accepteren

Wij gebruiken cookies!