iDEAL:

Een van de meest gebruikte betaalmogelijkheid is iDEAL. Met iDEAL kunt u gemakkelijk via uw eigen bank betalen. U kunt veilig, vertrouwd en gemakkelijk online betalen. Zodra u iDEAL selecteert wordt u doorverwezen naar een betaalpagina van de door u gekozen bank.

Creditcard: (mastercard en visa)

Met een creditcard kunt u veilig online een bestelling afronden. De meeste maatschappijen geven een aflevergarantie en verzekering bij uw online aankoop. Zo kunt u met een gerust hart online winkelen. Tijdens een creditcard betaling heeft u uw vervaldatum, kaartnummer en CVV code nodig.

Bancontact:

Een van de meest gebruikte betaalmethode van België is Bancontact. Met Bancontact kunt u 100% veilig betalen en worden de betalingen direct bevestigd. Bancontact geeft altijd een 3D-secure beveiliging.

Bankoverschrijving:

Met een bankoverschrijving kunnen overboekingen gedaan worden van Europese betaalrekeningen naar een andere Europese betaalrekening. Een overboeking is een veilige en vertrouwde manier van online betalen. U ontvangt na uw bestelling de betaalgegevens, zodat u gemakkelijk een overboeking kunt doen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.