Picknickmanden

Picknickmanden

Picknickmand Lucio

PIPM4P0039
€ 77,68
De topper van het assortiment met een complete set voor 4 personen.
Picknickmanden

Picknickmand Fabia | Witte Viverello wijn

PIPM4P0052
€ 86,77
De picknickmand Fabia heeft een unieke en mooie uitstraling. Deze mand is perfect om mee te nemen als u een gezellig picknick wilt gaan houden. De mand Bezit: 4x borden 4x bestek 4x glazen De afmetingen van de picknickmand Fabia zijn 40 x 30 x 31,5 centimeter.
Picknickmanden

Picknickmand Lucio | Witte Viverello

PIPM4P0051
€ 85,12
Deze top picknickmand Lucio is een geweldig grote mand. Perfect om mee te nemen als u wilt gaan picknicken met vrienden in het park. 4x borden, 4x bestek, 1xpicknickkleed, 1x Witte Viverello, De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.
€ 86,77
Deze geweldige picknickmand Lucio is een mooie grote mand. Perfect voor als u wilt gaan picknicken met 3 andere personen. Deze handige picknickmand bevat de volgende spullen: 4xborden 4x bestek picknickkleed De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.
Picknickmanden

Picknickmand Lucio + Alex Fabi Bardolino

PIPM4P0072
€ 89,25
Deze geweldige picknickmand Lucio is een mooie grote mand. Perfect voor als u wilt gaan picknicken met 3 andere personen. Deze handige picknickmand bevat de volgende spullen: 4xborden 4x bestek picknickkleed De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.
Picknickmanden

Picknickmand Fabia + picknickkleed groen

PIPM4P0058
€ 89,66
Met deze combi gaat u voorbereid picknicken. De picknickmand is geschikt voor 4 personen en er komt een mooi groen picknickkleed bij. 
Picknickmanden

Picknickmand Fabia + picknickkleed grijs

PIPM4P0059
€ 89,66
Een unieke picknickmand met een handig en mooi picknickkleed maakt uw picknick compleet. De picknickmand Fabia is geschikt voor 4 personen
Picknickmanden

Picknickmand Fabia + picknickkleed blauw

PIPM4P0060
€ 89,66
Picknicken kan natuurlijk niet zonder picknickmand en picknickkleed. Met deze combi heeft u beide en gaat u dus compleet uitgerust en voorbereid picknicken. De mand is geschikt voor 4 personen. 
Picknickmanden

Picknickmand Fabia + picknickkleed zwart

PIPM4P0061
€ 89,66
Bij het woord picknicken hoort een picknickmand en een picknickkleed. Een picknick is niet hetzelfde zonder een picknickmand. Met deze unieke picknickmand Fabia bent u voor vier personen voorzien van serviesgoed.
€ 87,60
De picknickmand Fabia heeft een mooie en unieke uitstraling. Hij is perfect om mee te nemen als u gaat picknicken met vrienden of uw gezien. In de mand zitten de volgende spullen: 4x borden 4x bestek 4x glazen De afmetingen van de picknickmand bedragen 40x30x31.5cm.

Picknickartikelen

Een goede picknick begint met een mooie en goed gevulde picknickmand. Bij picknickmand.nl zijn wij specialist op het gebied van picknickmanden, picknicktassen en picknicksets.

Wij begrijpen namelijk dat er niets leuker is dan heerlijk in de buitenlucht te genieten van een hapje en een drankje.

Onze picknickmanden zijn zeer compleet uitgerust met onder andere servies, bestek, een picknickkleed en thermosflessen. U hoeft deze prachtige manden alleen nog maar te vullen met lekkernijen en dan kunt u op pad.

De picknickmanden zijn ook zeer geschikt voor een dagje op de boot of om mee te nemen naar het strand of het zwembad.

Rieten Picknickmanden

Picknicken is heerlijk om met uw hele gezin te doen maar ook als romantisch uitje of als eerste date is het een goede binnenkomer. Een goed gevulde picknickmand zorgt meteen voor een goede stemming. En na een flinke wandel- of fietstocht is het bovendien de ultieme beloning.

Er zijn talloze plekken in België waar u kunt picknicken. In het bos, in parken en op veldjes.

Een tip van ons: neem uw picknickset ook mee op vakantie. Zo heeft u bij alle daguitstapjes alles bij de hand om even ergens uit te rusten en iets te eten en drinken. Op deze manier geniet u nog meer van die fijne plek met dat prachtige uitzicht.

Picknickset

Een picknickset of picknickmand is het ultieme cadeau voor iedereen. Je geeft namelijk iemand een beleving cadeau. Met een picknickmand geef je iemand niet alleen een mand vol mooie en handige spulletjes maar de kans om er eens op uit te gaan om te genieten van het weer en de natuur. Onder het genot van een lekker hapje en drankje natuurlijk.

Met een picknickset van picknickmand.be bent u zeer compleet uitgerust en bovendien zijn onze picknickmanden een lust voor het oog.

We hebben de keuze uit manden in een nostalgische, romantische stijl of uit manden die zeer modern en hip zijn. Voor ieder wat wils.

Onze picknicksets bestaan ook niet allemaal uit alleen maar kunststof servies, maar we hebben sets met echte wijnglazen, aardewerken servies en een compleet rvs bestek.

Uiteraard hebben we ook kindvriendelijke sets met materiaal dat wat minder breekbaar is. We hebben sets voor het hele gezin en we hebben speciale picknicksets waar u met z’n tweeën van kunt genieten.

Gevulde mand

Wij bieden de unieke service om de picknickmand volledig gevuld met wijn en lekkernijen bij u te leveren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.