Welkom op de website van Picknickmand.nl. Bij ons kunt u terecht voor de leukste picknickmanden, picknicktassen, strandtassen, koeltassen en picknickaccessoires. Picknickmand is onderdeel van een familiebedrijf genaamd Masha-international. De familie Kanters is het bedrijf in 2008 gestart.

Picknickmand.nl is ontstaan vanuit de passie voor het bourgondische leven en picknicken hoort daarbij. Als bedrijf streven wij ernaar om de klant zo maximaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zien is beleven, zeggen wij altijd. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de producten in onze fysieke winkel te kunnen ervaren. Ons winkelpand heeft een oppervlakte van 550m2 en is gelegen in Someren-Eind onder de naam: De Geneughten. Door de grote passie en de vele jaren ervaring hebben wij een uniek en breed assortiment weten te creëren, om zo de klant aan zijn wensen te kunnen voorzien.

De missie van picknickmand:

Optimale service – Picknickmand helpt u graag bij het maken van een keuze of pakketsamenstelling. Wij geven u zo veel mogelijk informatie over de producten, samenstellingen, zodat er een toepasselijk en stijlvol geschenk ontstaat. Wij streven ernaar om u een gevoel te ervaren van goed advies, deskundigheid, afwerking en ontzorging.

Maximale klanttevredenheid – De klanten staan centraal en hun wens is voor ons van groot belang. Een belangrijk onderdeel hiervan is de klant niets te wensen laten overhouden als u de webshop verlaat.

Ultieme beleving – Picknickmand wil de klant een genotservaring en een uniek gevoel meegeven bij het bezoeken van onze webshop. Wij zullen altijd voor u klaar staan om u meer informatie of advies te geven.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.