Koeltassen

Picknick

Koeltas Vienne licht blauw

PIKLLB0014
Excl. BTW
€ 9,88
Deze mooie licht blauwe Vienna koeltas is een ideale tas om mee te nemen tijdens een dagje uit met een vriend of vriendin. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick

Koeltas Vienna licht groen

PIKLLG0019
Excl. BTW
€ 9,88
De mooie licht groene Vienna koeltas is gemaakt om uw eten en drinken lekker koel te houden als u een dagje weg gaat. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.
Picknick

Koeltas Vienna roze

PIKLRO0023
Excl. BTW
€ 9,88
Deze felle roze Vienna koeltas is een perfecte tas om met u mee te nemen als u gaat fietsen of wandelen en u wilt dat uw eten en drinken koel blijft. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x16cm.
Picknick

Koeltas Vienne geel

PIKLGE0009
Excl. BTW
€ 9,88
Deze mooie gele Vienna koeltas is de perfecte tas om mee te nemen tijdens een dagje uit als u wilt dat uw eten koud blijft. De tas is geschikt voor 2 personen. De afmetingen van de koeltas bedragen 23x16x26cm.

Een koeltas is voor vele gelegenheden een handige accessoire. Een koeltas houdt uw eten en drinken met behulp van een koelelement gedurende een aantal uren koel. Wijnengeschenken heeft een aantal prachtige koeltassen weten te bemachtigen om zo onze klanten een unieke tas te kunnen aanbieden. Een koeltas is erg handig tijdens een lange wandeling, een heerlijke stranddag of een zonnige fietstocht. De koeltassen komen in verschillende maten, kleuren en soorten. Wanneer u, uw ideale koeltas heeft gevonden kan u deze gemakkelijk via de website van Wijnengeschenken bestellen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.