Een lege Picknickmand is natuurlijk leuk, maar een Picknickmand volgevuld met lekkernijen en drankjes is nog leuker. Picknickmand.nl bied een aantal personalisatie opties om zo een prachtig geschenk te kunnen samenstellen.

Gevulde picknickmand

Bij Picknickmand.nl is het mogelijk om uw picknickmand, picknicktas, koeltas of strandtas te laten vullen met lekkernijen naar keuze en drank naar keuze. Picknickmand heeft namelijk ook zelf geïmporteerde wijnen en speciaal bieren in huis. En dit samen met lekkernijen is dit een feest om te mogen ontvangen.

Persoonlijk bericht

Naast een goed gevulde mand of tas is het ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit kan in verschillende maten, soorten en specificaties. Met een persoonlijke boodschap weet de ontvanger van wie het geschenk komt en wordt het een persoonlijker geschenk. Voor meer informatie over de persoonlijke boodschap kunt u contact met ons opnemen.

Non-food producten

Naast de picknickmanden en tassen heeft Picknickmand.nl ook een aantal non-food producten die u bij de manden en tassen kunt laten leveren. Een passende thermosbeker of een picknickkleed bijvoorbeeld.

Interesse of vragen? U kunt contact met ons opnemen via: service@masha-international.com en 085 7821777.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.