Bij Picknickmand.nl kunt u vanuit uw luie stoel uw bestelling laten bezorgen. Picknickmand verzend bestellingen zowel naar adressen binnen als buiten Nederland. Alle pakketten worden verzonden in speciaal op maat gemaakte verpakkingen met het milieu hoog in het vaandel.

Verzendkosten voor levering binnen Nederland en België bedragen 4,95 incl. BTW. Vanaf 35 euro ontvangt u gratis verzending. Op werkdagen geldt de regel: voor 14:00 uur besteld de volgende dag in huis. Mocht u een zaterdag levering willen, dan kan dat in overleg.

Let op: Tijdens Covid-19 en de drukte kan het bezorgen van uw bestelling langer duren. Bekijk uw track & trace voor de laatste status van uw bestelling. De bestellingen zullen op tijd uit eigen magazijn verzonden worden.

Uw pakket wordt geleverd op het door u ingevulde adres, mocht u of de ontvanger niet thuis zijn op dat moment, dan zal het pakket op een afhaalpunt in de buurt geleverd worden.

Wilt u grote aantallen naar verschillende adressen verzenden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: 085 – 7821 777 of service@masha-international.com

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.