Picknickmand Fabia | Witte Viverello...

Picknickmand Fabia | Witte Viverello wijn

PIPM4P0052
€ 86,77

De picknickmand Fabia heeft een unieke en mooie uitstraling. Deze mand is perfect om mee te nemen als u een gezellig picknick wilt gaan houden. De mand Bezit:

4x borden

4x bestek

4x glazen

De afmetingen van de picknickmand Fabia zijn 40 x 30 x 31,5 centimeter.

Aantal Unit discount U bespaart
25 5% € 108,46

Omschrijving

De picknickmand Fabia is de ideale picknickmand voor een gezellige picknick. Doordat deze mand een spitse punt heeft geeft het een unieke uitstraling. De picknickmand is geschikt voor 4 personen.

INHOUD

De picknickmand Fabia is van alles voorzien. De mand bezit 4 borden, 4 champagneglazen en een RVS bestek set voor 4 personen. Het bestek is van RVS gemaakt en dat houdt in dat het bestek niet snel breekt en het niet roest. De handgrepen van het bestek zijn gemaakt van blauw kunststof. In de picknickmand zitten handige riempjes waarmee u de borden mee vast kan maken. De riempjes in de mand zijn gemaakt van bruin artificieel leder. Ook zitten er in de binnenkant van de mand lusje waar mee je de glazen vast kan zetten. Dit voorkomt dat borden en glazen door de mand gaan rollen. Aan de bovenkant van de mand kun je het bestek vast maken. Hierdoor heeft de mand genoeg ruimte over om lekkere eten – en drinkwaren mee te nemen. De picknickmand is gemaakt van bruin riet en de mand is met de hand gevlochten. Dat maakt elke mand uniek. De binnenkant van de mand heeft een blauw geruite bekleding. Dit geeft de mand een mooi en rustig uiterlijk. Het patroon gaat mooi samen met de afwerkingen aan de buitenkant van de mand. De afmetingen van de picknickmand zijn: 40 x 30 x 31,5 centimeter.

WIJN

Deze heerlijke bloemige en frisse wijn is gemaakt door Francesco Fabiano samen met zijn zoon. Deze hebben in de jaren vijftig het wijnhuis in Venetië verkocht en zijn verhuist naar Verona om daar hun wijnmakerij uit te breiden. De Fabiano wijnhuizen zijn ontstaan in 1912. De zonen van Fabiano zijn in de jaren zeventig een nieuw wijnhuis gaan bouwen in de plaats Sona, dit wijnhuis is daarna verkozen als een van de grootste wijnhuizen in het produceren van wijnen. Sinds dat ze verkozen zijn tot een van de grootste wijnenhuizen is Fabiano steeds meer gaan uitbreiden en de wijnen zijn ook internationaal verkrijgbaar. Deze wijn is er bloemig en fris. De wijn bevat smaken van peren, citrusvruchten en amandel. Verder is het een perfecte wijn om gezellig met vrienden of familie te drinken. De wijn is op het lekkerst bij een serveertemperatuur van: 12 – 14 graden.

Productdetails

Hoogte
31,5
Lengte
40
Breedte
30
Kleur
Bruin
Geschikt voor personen
4

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.