Picknickmand Fabia + Rose wijn Pinot...

Picknickmand Fabia + Rose wijn Pinot Grigio

PIPM4P0065
€ 87,60

De picknickmand Fabia heeft een mooie en unieke uitstraling. Hij is perfect om mee te nemen als u gaat picknicken met vrienden of uw gezien. In de mand zitten de volgende spullen:

4x borden

4x bestek

4x glazen

De afmetingen van de picknickmand bedragen 40x30x31.5cm.

Aantal Unit discount U bespaart
25 5% € 109,49

Omschrijving

Deze mooie picknickmand heeft door zijn spitse punt een unieke uitstraling. De picknickmand is geschikt voor 4 personen. Het is de ideale mand om mee te nemen als u zin heeft om gezellig te gaan picknicken.

INHOUD

De picknickmand heeft een inhoud met alles er op er aan. Er zitten 4 borden in, 4 champagneglazen en een RVS bestekset voor 4 personen. Het bestek is van RVS gemaakt, omdat het bestek anders te snel kapot gaat. De handgrepen op het bestek zijn gemaakt van blauw kunststof. In de Picknickmand zijn handige riempjes gemaakt van bruin artificieel leder. Aan de binnenkant tegen de wand kunt u de borden en de glazen vast maken. Dit voorkomt dat de borden en glazen door de picknickmand gaan rollen. Aan de bovenkant in de deksel kunt u het bestek plaatsen. Hierdoor heeft u in de mand zelf nog genoeg ruimte om lekker eten en drinken mee te nemen. De picknickmand Fabia is van bruin riet gemaakt. De mand is met de hand gevlochten en tot op de puntjes uitgewerkt. De binnenkant van de mand is bekleed met blauw geruit stof. Dit geeft de mand een mooi en rustig uiterlijk. Het patroon gaat mooi samen met de afwerkingen aan de buitenkant van de mand. De picknickmand heeft een afmeting van 40x30x31.5 centimeter. Het is een fijn ruim formaat waar u veel spullen in kwijt kan. Om het vervoeren van de mand draagbaar te maken, kunt u de mand op verschillende manieren dragen. Naast de twee handvaten aan de zijkant kunt de mand namelijk als een schoudertas dragen door een draagkoord. 

ook zit er een heerlijke Alex Fabi Pinot Grigio Blush in die een dagje picknick 

Productdetails

Hoogte
31,5
Lengte
40
Breedte
30
Wijnsoort
Rosé
Geschikt voor personen
4

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.