Picknickmand Lucio + Alex Fabi Bardolino

Picknickmand Lucio + Alex Fabi Bardolino

PIPM4P0072
€ 89,25

Deze geweldige picknickmand Lucio is een mooie grote mand. Perfect voor als u wilt gaan picknicken met 3 andere personen. Deze handige picknickmand bevat de volgende spullen:

4xborden

4x bestek

picknickkleed

De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.

Aantal Unit discount U bespaart
25 5% € 111,56

Omschrijving

Deze ruime picknickmand is door zijn mooie bruine kleur en ruime binnenvak een ideale picknickmand. Picknicken in de zon wordt in een keer heel leuk, omdat de picknickmand een groot koelvak heeft. Daardoor blijft uw eten en drinken lekker koel. Ook in de zon.

INHOUD

Deze grote picknickmand heeft een ruime inhoud. Er zitten 4 borden en een RVS bestekset in voor 4 personen. Het bestek is van RVS, omdat het bestek dan minder snel kapot gaat. De mand komt ook inclusief een picknick kleed met aan de onderzijde kunststof. Dit is heel handig, want dan kan je de onderkant van het kleed goed schoon houden als er vuil op de ondergrond ligt. In de deksel zitten 2 riempjes van bruin artificieel leder. Hierin kunt u de borden in plaatsen. In de deksel van de picknickmand zitten ook elastieken waar u de vorken, messen en lepels kan plaatsen. De handgrepen zijn gemaakt van wit kunststof. De picknickmand Lucio is gemaakt van bruin riet. Het is echt een klassieke picknickmand. De binnenkant van de mand is gekleed met een mooi bruin met groen stof. Door de mooie strepen op het stof krijgt de mand een klassieke uitstraling. Het patroon gaat mooi samen met de buitenkant van de mand. De picknickmand heeft een afmeting van 46x30x21 centimeter. Door deze ruime afmetingen kunt u lekker veel mee nemen. U kunt de picknickmand makkelijk meenemen door het handige handvat aan de voorkant. Deze is gemaakt van bruin artificieel leder.

CONTACT OPNEMEN

Als u hulp nodig hebt met het uitkiezen van een picknickmand, dan kunt u contact op nemen met een van onze picknickexperts via dit nummer: 085-7821 777

Productdetails

Hoogte
21
Lengte
46
Breedte
30
Wijnsoort
Rood
Geschikt voor personen
4

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Picknickmand.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.